Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: دانشجویان طبق قانون کار با يكی از نرخ‌های 18، 14 و 12 درصد حق بيمه تأمین اجتماعی را با توجه به توانایی مالی خود پرداخت می‌کنند.

محمدحسین رنجبر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره چگونگی زیرپوشش قرار گرفتن دانشجویان در بیمه تأمین اجتماعی اظهار کرد: موضوع امكان استفاده دانشجويان از خدمات بيمه تأمين اجتماعی و محسوب شدن مدت زمان تحصيل به‌عنوان سابقه كاری برای آنان موضوع جديدی نيست و این بخشنامه به شماره 685 مورخ 18 دی 1397 سازمان تأمين اجتماعی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و در دسترس دانشجویان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشجويان از ابتدای سال تحصيلی ٩٧ ـ ٩٨ می‌توانستند از عضويت در پوشش بيمه‌ای تأمين اجتماعی استفاده و مانند مشاغل آزاد و خود كارفرما بیمه پرداخت کنند، افزود: تفاوتی که در این نوع پرداخت وجود دارد اینکه دانشجو می‌تواند با ارائه كارت دانشجويی معتبر و ساير مدارک به شعب تامين اجتماعی مراجعه و خود را زیرپوشش بیمه قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

اعلام جزئیات «بیمه بازنشستگی» سازمان تأمین اجتماعی ویژه دانشجویان

رئیس شورای تخصصی  اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: دانشجویان می‌توانند برابر قانون کار با يكی از نرخ‌های 18، 14 و 12 درصد حق بيمه  را با توجه به توانایی مالی خود پرداخت کنند.

رنجبر اضافه کرد: به‌عنوان مثال یک دانشجو می‌تواند با حقوق ماهيانه 2 ميليون تومان و نرخ  پرداختی 12 درصد ماهانه 240 هزار تومان حق بیمه پرداخت کند.

وی با بیان اینکه این بخشنامه فرصت مناسبی را برای دانشجويان فراهم کرده تا بتوانند طول مدت تحصيل خود را به‌عنوان آغاز سوابق بيمه‌ای منظور کنند، متذکر شد: این یک فرصت طلایی برای دانشجویان برای بهره‌مندی از مزایای بیمه تأمین اجتماعی و تمرین برای ورود به بازار کار است.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: بازار کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس محمدحسین رنجبران بيمه تأمین اجتماعی تأمین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟